Duomassage luxe

 
Zijn jij en je partner, vriend of vriendin toe aan een massage, na een drukke stressvolle periode of gewoon om het een keertje mee te maken?  Dat kan tegelijk met zijn tweeën, bij Sportmassage HRO in onze nieuwe ruimte.
Massage is erg goed voor lichaam en geest en tegelijk ook een onvergetelijke ervaring.
Bij duomassage lig je naast elkaar in één massageruimte met ieder zijn eigen masseur.
 
Per persoon kun je van te voren kiezen of je een sport- of wellnessmassage wil hebben en bij welke masseur van de 2 masseurs die aanwezig zijn.
 
Door ieder zijn eigen masseur heb je tijd voor jezelf en kan je je ervaring na afloop van de massage met elkaar delen.
 
Na afloop van de duomassage verlaten de masseurs eventjes de ruimte en mogen jullie even nagenieten van de massage.
Zo krijgen jullie even tijd om bij te komen, om daarna samen onder het genot van een drankje, eventjes te landen na de massage.
Geen haast of direct vertrek.
 
Deze massage is op aanvraag beschikbaar. (via contactformulier of via whatsapp, 0655728697)
 
 

10 jaar Sportmassage HRO

Niks is vanzelfsprekend
Een uitspraak die je vast al vaker gehoord hebt, maar soms akelig dichtbij komt. Vaak nemen we onze gezondheid voor lief, staan we niet stil bij het feit dat het niet vanzelfsprekend is om lang en gezond te leven. Als Sportmassage HRO zetten we ons al tien jaar in voor de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Al tien jaar mogen wij u helpen met het verbeteren van de gezondheid en daar zijn we heel dankbaar voor en trots op.
Dit jaar staan we stil bij het feit dat het ook anders kan. Dit jaar zet Sportmassage HRO zich in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Still Fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van rond de 100 fotografen met een hart van goud. Dit doen wij omdat Ramon, onze website ondersteuner, en zijn vrouw helaas zelf hebben mogen ervaren hoe belangrijk het werk van Stichting Still is. In 2020 hebben zij hun zoontje Thijn verloren na een zwangerschap van 22 weken. Een fotograaf van Stichting Still kwam thuis foto’s maken, niet alleen van Thijn, maar van het hele gezin samen. Kostbare foto’s, de enige foto’s die ze hebben van hun zoontje, foto’s welke een leven lang mee moeten gaan. Als team dragen wij Stichting Still dan ook graag een warm hart toe. We hopen dat Stichting Still met onze, en jullie, donatie veel gezinnen kan helpen.