Het sportmassage HRO is uitgebreid met een nieuwe medewerker.

Pascal  gaat per 18 juli beginnen Hij gaat op verschillende dagen en tijdstippen beginnen.

Pascal is een enthousiaste leergierige masseur die een mooie toevoeging geeft aan ons team. Maak snel een afspraak en ervaar haar kwaliteiten en enthousiasme.

Extra massage ruimte.

Een aantal klanten heeft aangegeven belangstelling te hebben voor duo massage (massage voor 2 personen door 2 masseurs in één ruimte).

De huidige ruimte is hiervoor te klein en we zijn op zoek gegaan naar een extra ruimte . Deze hebben we gevonden en zit in hetzelfde gebouw. Echter de ingang is aan de achterkant bij nummer 19 C.

Op dit moment zijn we druk bezig met het inrichten van deze ruimte.

Op 13 augustus is de officiële opening.

Om deze opening samen met Sportmassage HRO Team te vieren, bent u van harte welkom op 13 augustus tussen 14.00 uur en 17.00 uur

( Het zou fijn zijn, als u van te voren aangeeft of u van plan bent om te komen).

 

Tot binnenkort.

 

Sportmassage HRO Team

 

10 jaar Sportmassage HRO

Niks is vanzelfsprekend
Een uitspraak die je vast al vaker gehoord hebt, maar soms akelig dichtbij komt. Vaak nemen we onze gezondheid voor lief, staan we niet stil bij het feit dat het niet vanzelfsprekend is om lang en gezond te leven. Als Sportmassage HRO zetten we ons al tien jaar in voor de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Al tien jaar mogen wij u helpen met het verbeteren van de gezondheid en daar zijn we heel dankbaar voor en trots op.
Dit jaar staan we stil bij het feit dat het ook anders kan. Dit jaar zet Sportmassage HRO zich in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Still Fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van rond de 100 fotografen met een hart van goud. Dit doen wij omdat Ramon, onze website ondersteuner, en zijn vrouw helaas zelf hebben mogen ervaren hoe belangrijk het werk van Stichting Still is. In 2020 hebben zij hun zoontje Thijn verloren na een zwangerschap van 22 weken. Een fotograaf van Stichting Still kwam thuis foto’s maken, niet alleen van Thijn, maar van het hele gezin samen. Kostbare foto’s, de enige foto’s die ze hebben van hun zoontje, foto’s welke een leven lang mee moeten gaan. Als team dragen wij Stichting Still dan ook graag een warm hart toe. We hopen dat Stichting Still met onze, en jullie, donatie veel gezinnen kan helpen.