Tarieven

Tarieven 2022

Massage 60 minuten € 60,-
Massage  90 minuten € 90,-
Massage 120 minuten  120,- 
Duomassage luxe 200,- (voor 2 personen)

10 Strippenkaart Sport- of Wellnessmassage 60 minuten € 500,-
10 Strippenkaart Sport-of Wellnessmassage 90 minuten € 750,-10 Strippenkaart Sport-of Wellnessmassage 120 minuten € 1.000,-           

Duomassage luxe voor strippenkaart klanten € 190,- (voor 2 personen)

Géén erotische massage !!

* Prijzen zijn inclusief BTW
* Betaling online via betaalverzoek, per mobiel pin automaat,ideal, bankoverschrijving en het liefst géén contante betalingen.
* Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd, anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen, tenzij u zorgt voor een vervanger.
* Annuleringskosten bedragen 50% van de geboekte behandeling.
* Sportmassage HRO is gediplomeerd licentiehouder van het N.G.S ( Nederlandse Genootschap Sportmassage ) Licentie NGS 446611 geldig t/m 2023

* Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

Vergoedingen/Kortingen

Kan ik mijn behandeling vergoed krijgen?

Soms wordt de behandeling vergoed door een zorgverzekeraar.

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar om te kijken of dit ook voor u van toepassing is.

10 jaar Sportmassage HRO

Niks is vanzelfsprekend
Een uitspraak die je vast al vaker gehoord hebt, maar soms akelig dichtbij komt. Vaak nemen we onze gezondheid voor lief, staan we niet stil bij het feit dat het niet vanzelfsprekend is om lang en gezond te leven. Als Sportmassage HRO zetten we ons al tien jaar in voor de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Al tien jaar mogen wij u helpen met het verbeteren van de gezondheid en daar zijn we heel dankbaar voor en trots op.
Dit jaar staan we stil bij het feit dat het ook anders kan. Dit jaar zet Sportmassage HRO zich in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Still Fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van rond de 100 fotografen met een hart van goud. Dit doen wij omdat Ramon, onze website ondersteuner, en zijn vrouw helaas zelf hebben mogen ervaren hoe belangrijk het werk van Stichting Still is. In 2020 hebben zij hun zoontje Thijn verloren na een zwangerschap van 22 weken. Een fotograaf van Stichting Still kwam thuis foto’s maken, niet alleen van Thijn, maar van het hele gezin samen. Kostbare foto’s, de enige foto’s die ze hebben van hun zoontje, foto’s welke een leven lang mee moeten gaan. Als team dragen wij Stichting Still dan ook graag een warm hart toe. We hopen dat Stichting Still met onze, en jullie, donatie veel gezinnen kan helpen.