Fibromyalgie massage

Weer meedoen in de maatschappij?

Het is een aandoening die spierpijn, vermoeidheid en gevoeligheid  veroorzaakt. Het is vooral bekend als reuma in de weke delen. Deze aandoening 2 op de 100 volwassenen en kan een grote invloed hebben op hun kwaliteit van leven. Gelukkig kan  massage een effectieve behandeling zijn voor deze aandoening.

Fibromyalgie massage in Apeldoorn

De meeste pijn is vaak in de nacht, waardoor men slecht slaapt en zodoende komt men niet tot rust en is er geen lichamelijk herstel. Dus is het belangrijk deze viceuze cirkel te doorbreken. Meerdere fibromyalgie massages in een bepaalde tijdsperiode kan veel verlichting geven door pijnklachten te verminderen en de slaap te bevorderen.

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie-massage is een specifieke vorm van massage die is ontworpen om de pijnlijke en gevoelige gebieden van het lichaam te behandelen die kenmerkend zijn voor fibromyalgie. Het doel van deze massage is om de pijn te verminderen en het algemene welzijn te verbeteren.

 

Een effectieve massage voor verlichting van fibromyalgie

Als je lijdt aan fibromyalgie, is massage een effectieve manier om je symptomen te verlichten en je algehele gezondheid te verbeteren.

Dus waar wacht je nog op? Als je lijdt aan fibromyalgie, probeer dan eens een fibromyalgie-massage en voel hoe het je leven kan veranderen!

 

  • lichaam en geest tot rust te brengen
  • stress en pijn in het lichaam te verminderen
  • verbetering van de gewrichtbeweeglijkheid
  • verlichting van spierkrampen
  • meer zuurstof in de spieren te krijgen, waardoor minder verzuring optreed
  • de slaap bevorderen
  • vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller – endorfine

Heb je genoeg van je pijn, stijfheid, rugklachten etc. ?

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

10 jaar Sportmassage HRO

Niks is vanzelfsprekend
Een uitspraak die je vast al vaker gehoord hebt, maar soms akelig dichtbij komt. Vaak nemen we onze gezondheid voor lief, staan we niet stil bij het feit dat het niet vanzelfsprekend is om lang en gezond te leven. Als Sportmassage HRO zetten we ons al tien jaar in voor de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Al tien jaar mogen wij u helpen met het verbeteren van de gezondheid en daar zijn we heel dankbaar voor en trots op.
Dit jaar staan we stil bij het feit dat het ook anders kan. Dit jaar zet Sportmassage HRO zich in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Still Fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van rond de 100 fotografen met een hart van goud. Dit doen wij omdat Ramon, onze website ondersteuner, en zijn vrouw helaas zelf hebben mogen ervaren hoe belangrijk het werk van Stichting Still is. In 2020 hebben zij hun zoontje Thijn verloren na een zwangerschap van 22 weken. Een fotograaf van Stichting Still kwam thuis foto’s maken, niet alleen van Thijn, maar van het hele gezin samen. Kostbare foto’s, de enige foto’s die ze hebben van hun zoontje, foto’s welke een leven lang mee moeten gaan. Als team dragen wij Stichting Still dan ook graag een warm hart toe. We hopen dat Stichting Still met onze, en jullie, donatie veel gezinnen kan helpen.