Heb je pijnlijke spieren en/of gewrichten na het sporten?

Vermoeidheid en/of overbelasting kunnen klachten aan de spieren veroorzaken.  De sportmassage richt zich op de verbetering en het onderhouden van de conditie van de spieren. Tijdens de sportmassage wordt de doorbloeding verhoogd, waardoor afvalstoffen sneller uit de spieren afgevoerd kunnen worden en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Hierdoor treedt een sneller herstel op en neemt prestatie toe.

De Sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast voor een betere doorbloeding en extra stofwisseling waardoor vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen en waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

Tevens wordt de coördinatie verbeterd, waardoor de kans op letsel en ongevallen verkleind wordt. De spieren zijn beter bestand tegen grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt. De sportmassage kan voor iedereen geneeskrachtig werken zoals bij spierpijn door een verkeerde beweging in de rug, de nek of ergens anders in het lichaam.

Natuurlijk bepaal je zelf welk deel van je lichaam je gemasseerd wilt hebben, rug, nek , benen voor en/of achterzijde  enz. de keuze is volledig aan jezelf.

Heb je genoeg van je pijn, stijfheid, rugklachten etc. ?

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.