Sportmassage HRO

Bij Sportmassage HRO willen we balans, ontspanning en een rustpunt bereikbaar maken voor iedereen, zowel voor sporters als niet sporters.
Wij bieden verschillende massages in een frisse, laagdrempelige omgeving in Apeldoorn. Integer met aandacht voor vakmanschap.
Bij sportmassage HRO staan gastvrijheid, kwaliteit en de beleving voorop. Dat doen we met plezier en passie met ons team van masseurs.
Sportmassage HRO is op 27 november 2013 geopend en we zijn sindsdien hard gegroeid. Sinds Augustus 2022 zitten we op 2 lokatie’s namelijk 17e en 19c. Op lokatie 19c is het mogelijk om duomassages te verzorgen op aanvraag.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

Massage is geen luxe !!

Aanraken is naast eten en drinken een van de eerste levensbehoeften van mensen. Zonder aanraken kunnen wij ons depressief, verloren en eenzaam voelen, waardoor we uiteindelijk zelfs ziek kunnen worden. Toch is het voor veel mensen in deze tijd helemaal niet zo vanzelfsprekend om aangeraakt te worden. Denk daarbij niet alleen aan alleenstaanden en ouderen, want ook binnen een relatie kan sprake zijn van (te) weinig lichamelijk contact.

Massage is een toegankelijke manier om aangeraakt te worden en tijdens een massage komen de hormonen endorfine en serotine vrij. Het eerste werkt pijnstillend en het tweede, ook wel gelukshormoon genoemd, heeft invloed op emoties, slaap en eetlust en zorgt ervoor dat een eventueel pijngevoel vermindert. Alleen al door het vrijkomen van deze stoffen voelt iemand zich na afloop van een massage meestal een stuk beter.

Bij Sportmassage HRO kun je daarom niet alleen terecht voor een massage na zware (trainings-) arbeid en voor de behandeling van klachten ten gevolge van spanning, maar ook om je gewoon beter te voelen.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn