Hot stone massage, Massage met hete stenen

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte warmte vast houden.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

Warmte en ontspanning

Tijdens deze hot stone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van de basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische olien. De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd- meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange en rustige cirkelvormige strijkingen. Speciale effecten verschillen per masseur. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.