Hot stone massage, Massage met hete stenen

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte warmte vast houden.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

Warmte en ontspanning

Tijdens deze hot stone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van de basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische olien. De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd- meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange en rustige cirkelvormige strijkingen. Speciale effecten verschillen per masseur. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Maak nu direct, online een afspraak bij Sportmassage HRO in Apeldoorn.

10 jaar Sportmassage HRO

Niks is vanzelfsprekend
Een uitspraak die je vast al vaker gehoord hebt, maar soms akelig dichtbij komt. Vaak nemen we onze gezondheid voor lief, staan we niet stil bij het feit dat het niet vanzelfsprekend is om lang en gezond te leven. Als Sportmassage HRO zetten we ons al tien jaar in voor de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Al tien jaar mogen wij u helpen met het verbeteren van de gezondheid en daar zijn we heel dankbaar voor en trots op.
Dit jaar staan we stil bij het feit dat het ook anders kan. Dit jaar zet Sportmassage HRO zich in voor Stichting Still. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de 12e week van de zwangerschap. Still Fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van rond de 100 fotografen met een hart van goud. Dit doen wij omdat Ramon, onze website ondersteuner, en zijn vrouw helaas zelf hebben mogen ervaren hoe belangrijk het werk van Stichting Still is. In 2020 hebben zij hun zoontje Thijn verloren na een zwangerschap van 22 weken. Een fotograaf van Stichting Still kwam thuis foto’s maken, niet alleen van Thijn, maar van het hele gezin samen. Kostbare foto’s, de enige foto’s die ze hebben van hun zoontje, foto’s welke een leven lang mee moeten gaan. Als team dragen wij Stichting Still dan ook graag een warm hart toe. We hopen dat Stichting Still met onze, en jullie, donatie veel gezinnen kan helpen.